Παρακαλώ περιμένετε...

Ο Στόλος μας

Genesis Ιωάννινα Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στα Ιωάννινα η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση για ενοικίαση αυτοκινήτων. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από καινούργια, ασφαλή και αξιόπιστα αυτοκίνητα, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Προσφέρουμε αυτοκίνητα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για ενοικίαση αυτοκινήτων στα Ιωάννινα η Genesis είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Δωρεάν Παράδοση & Παραλαβή

Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Μπορείτε να παραλάβετε και να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο χωρίς καμία χρέωση.

Πολλοί Τρόποι Πληρωμής

Παρέχουμε την δυνατότητα να κλείσετε την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου για Ιωάννινα και να πληρώσετε με την παραλαβή. Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες καθώς και πληρωμή μέσω Pay Pal.

Οι Τιμές Μας Περιλαμβάνουν

Απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη οδική βοήθεια, μικτή ασφάλεια CDW, δωρεάν επιπλέον οδηγό, δωρεάν το 1οπαιδικό καθισματάκι, δωρεάν παράδοση παραλαβή στα Ιωάννινα.

Ιωάννινα ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την συνεργασία με την εταιρεία μας στην ενοικίαση αυτοκινήτου στα Ιωάννινα.

Ο νέος μας στόλος και οι ανταγωνιστικές τιμές μας στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στα Ιωάννινα σε συνδυασμό με τις παροχές μας και την άψογη εξυπηρέτηση εγγυούνται ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

H Genesis Ιωάννινα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα προσφέρει για τα Ιωάννινα ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές με πολλές δωρεάν παροχές. Εμπιστευθείτε μας.

Genesis RentΑρχική