Παρακαλώ περιμένετε...

Ο Στόλος μας

Genesis Λευκάδα Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Λευκάδα η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Λευκάδα. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από καινούργια, ασφαλή και αξιόπιστα αυτοκίνητα, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Προσφέρουμε αυτοκίνητα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Λευκάδα η Genesis είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Δωρεάν Παράδοση & Παραλαβή

Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο του Άκτιο. Μπορείτε να παραλάβετε και να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Άκτιο χωρίς καμία χρέωση.

Πολλοί Τρόποι Πληρωμής

Παρέχουμε την δυνατότητα να κλείσετε την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου για Λευκάδα και να πληρώσετε με την παραλαβή. Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες καθώς και πληρωμή μέσω Pay Pal.

Οι Τιμές Μας Περιλαμβάνουν

Απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη οδική βοήθεια, μικτή ασφάλεια CDW, δωρεάν επιπλέον οδηγό, δωρεάν το 1ο παιδικό καθισματάκι, δωρεάν παράδοση παραλαβή στη Λευκάδα (μέχρι το Νυδρί και το Κάθισμα).

Λευκάδα ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την συνεργασία με την εταιρεία μας στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Λευκάδα.

Ο νέος μας στόλος και οι ανταγωνιστικές τιμές μας στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Λευκάδα σε συνδυασμό με τις παροχές μας και την άψογη εξυπηρέτηση εγγυούνται ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

H Genesis Λευκάδα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα προσφέρει για την Λευκάδα ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές με πολλές δωρεάν παροχές. Εμπιστευθείτε μας.

Genesis RentΑρχική