Ο Στόλος μας

Genesis Πάργα Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Πάργα η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Πάργα. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από καινούργια, ασφαλή και αξιόπιστα αυτοκίνητα, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Προσφέρουμε αυτοκίνητα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για ενοικίαση αυτοκινήτων στην Πάργα η Genesis είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Δωρεάν Παράδοση & Παραλαβή

Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο του Άκτιο. Μπορείτε να παραλάβετε και να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Άκτιο χωρίς καμία χρέωση.

Πολλοί Τρόποι Πληρωμής

Παρέχουμε την δυνατότητα να κλείσετε την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου για Πάργα και να πληρώσετε με την παραλαβή. Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες καθώς και πληρωμή μέσω Pay Pal.

Οι Τιμές Μας Περιλαμβάνουν

Απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη οδική βοήθεια, μικτή ασφάλεια CDW, δωρεάν επιπλέον οδηγό, δωρεάν το 1ο παιδικό καθισματάκι, δωρεάν παράδοση παραλαβή στη Πάργα.

Πάργα ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την συνεργασία με την εταιρεία μας στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάργα.

Ο νέος μας στόλος και οι ανταγωνιστικές τιμές μας στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Πάργα σε συνδυασμό με τις παροχές μας και την άψογη εξυπηρέτηση εγγυούνται ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

H Genesis Πάργα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα προσφέρει για την Πάργα ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές με πολλές δωρεάν παροχές. Εμπιστευθείτε μας.

gcrlefkΑρχική